Cenuşă

Cenuşă

joi, 20 mai 2010

Atenţie, dragi conducători

Să vă ferească sfântul ca revolta noastră să fie direct proporţională cu nesimţirea vostră. Boc, să te ferească Dumnezeu să fii huiduit la catedră şi scos în şuturi din amfiteatru de studenţii tăi. Să vă ferească pe toţi cine ar putea să vă mai ferească de disperarea noastră. Făceţi-vă bagajele şi plecaţi, cât mai puteţi. Ascultaţi aici. România o să se trezească în ăstea două săptămâni şi o să recupereze somnul de 20 de ani. Ar trebui să vă temeţi de noi, scursurilor, că suntem mulţi, umiliţi şi îngenunchiaţi!

O să ieşim în stradă şi o să batem la uşa voastră. N-o să mai danseze şi nici n-o să mai cânte nimeni, poate doar cucuveaua. O să ne adunăm când nu vă aşteptaţi şi n-o să mai aveţi nici dreptul la cuvânt şi nici la apărare. Pentru că nu auziţi strigătul nostru, pentru că nu vedeţi lacrimile bătrânilor, pentru că ne aruncăm copiii în ghenă sau nu-i mai facem de sărăcie, pentru că v-aţi câcat pe noi şi pe votul nostru, o să venim la voi. O să vă luăm la şuturi pe voi şi pe copiii voştri, care recită în limbi străine măsuri pe care nu le înţeleg şi pe care nu le simt.

Parinţii voştri ce zic? Sunt mândri de voi? Dacă nu sunt, o să-i facem noi să fie! O să vă facem eroi, vă promitem. Nu mai vrem noi să fim eroii, vă facem pe voi. Eu vreau să fiu golan şi să vă pot scuipa direct pe feţele ălea, schimonosite de nesimţire.

4 comentarii:

  1. li se frange de noi! habar nu au cum e sa fii nevoit sa te obisnuiesti cu sula-n coaste..
    ''da, noi ducem un trai decent..'' - spun ei, alesii nostri scumpi.
    au inventat concursul ''Hai sa pradam tara!'' si de cand au pornit de la linia de start, atunci, la finele lui '89, competia a fost mare. care poate fura mai mult cu cele doua maini din dotare?
    se pare, totusi, ca aceasta cursa este intrerupta.. lumea nu mai poate trai, cum ai spus si tu. trebuie sa-i lovim! tare de tot, sa-i doara ca merita!
    eu cred ca deocamdata lor li se pare o joaca treaba asta cu protestele.
    huiduieli, oua, apa plata si cantece... deocamdata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. pinguinul de ieri....va fi monstrul de mâine

    RăspundețiȘtergere
  4. exact!! din pacate, tot cu scandal/bataie se rezolva totul in secolul tehnologiei, parerea mea! cu vorba buna n-a tinut!

    RăspundețiȘtergere